luni, 13 octombrie 2014

Redescoperirea mirosului de paine adevarata si truda sanatoasa in obtinerea ei"Unde exista vointa este intodeauna o cale."....asa spune o vorba veche un mare adevar. Cand in suflet ti-a fost asezata din frageda pruncie o anume calitate a experientelor si ai fost deprins in a deosebi intre lucrul ce-i impregnat de suflet si de pasiune si cel facutu doar mecanic nu poti si n-ai cum sa nu vrei sa ai alturi de tine acele lucruri si acei oameni care fac la fel.

Asa l-am descoperit pe Radu Verdesi - Latin Pizza -  si pasiunea lui pentru Pizza si pentru bucatarie si m-am indragostit de preparatelele lui din care striga pasiunea si devotamentul pentru lucrul bine facut.La el am dat intaia oara de pizza cu cartofi si trufe o nebunie de pizza care eu o consider din perspectiva descoperirilor personale descoperirea cu cel mai mare impact culinar asupra mea :) din anul trecut.

Alaturi de el am realizat iata si primul Atelier de paine , purtand in suflet Regasirea Gustului Adevarat de Paine. Asa am deschis usa catre ceea ce este Arta Mestesugului Painii.

Impreuna cu oameni pasionati si dornici sa cunoasca cate le avem de dezvaluit alaturi de Radu si Tatiana am copt paine :  am dospit si framantat paine cu maia, lipii turcesti, franzelute cu drojie , foccacia si pizza cu diverse.

Atelierul s-a desfasurat pe durata a 2 zile sambata dupamasa si duminica dimineata cand am copt minunatele paini. Va invitam sa vedeti mai multe in imaginile de la cursanti . Multumiri voua tuturor ca ne-ati fost alaturi in acest atelier si pentru cei care doresc sa intre alaturi de noi in atat de gustoasa lume a painii va asteptam in noiembrie la un nou atelier. Detalii aici.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu