marți, 3 martie 2015

Bucataria fara foc - pasi practici de la obisnuinte la a te hrani constient VII



Este un proiect care se va desfasura pe o perioada de 4 saptamani la sfarsit de saptamana mai exact sambata.

Vom incepe la 16:30 si vom incheia la 21:00 cu o mica pauza dupa primele 2 ore daca va fi cazul.

Structura acestor intalniri este urmatoarea:


02.05.2015 - ora 16 : 00 - 21:00 

1.Omul si hrana ( intalnire interactiva si introductiva in aspectele legate de constitutia omului si hrana)

Cele 7 Gusturi
Temperamentele si hrana
Diferenta dintre pofta si nevoie
Igiena hranirii( aspecte legate de importanta felului cum sunt consumate alimentele)
Compatibilitati intre alimente
Ghidul amestecului alimentelor
Suport scris

In acesta intalnire, vom patrunde in notiuni de baza in bucataria si medicina Hipocratica, elemente de baza in Ayurveda ,Hrana isihasta si elemente de natura psihologica a omului pentru a putea fundamenta o baza de la care mai apoi sa putem construi un mod de hrana potrivit fiecaruia dintre noi.
          

09.05.2015 - 16:00 - 21:00 
2. Introducere in bucataria cruda
Alimentele si sursa lor
Hidratarea
Germinarea
Vlastarirea
Deshidratarea
Bauturi
Gustari
Paine si crackersi
Retete
Vom discuta si despre cele necesare pentru a putea sa gatesti crud acasa in materie de ustensile.



16.05.2015 - 16:00 - 21:00

3. Un pranz Crud
Cum compunem un pranz
Cum il pregatim
Cum il servim
Retete

Vom pregati impreuna supe, creme si pateuri crude, sushi, paste si alte minunatii de gen.



23.05.2015 - 16:00 - 21:00

4.Cofetaria Cruda

Dulciuri
Prajituri( cum pregatim prajituri crude)
Torturi crude ( cum pregatim un tort crud)
Retete

Seminarul va desfasura pe strada Ion Brezoianu, Nr.46, Ap.28  Bucuresti( zona sala palatului) 

Pentru inscrieri, rezervari si informatii sunati la 0757 353242/0757 309134 Alexandru Bugnariu, pe adresa de bucatarulvegetarian@gmail.com 

Detalii despre atelier puteti se gasesc atat in locatia restaurantului nostru Lovegan sau pe site-ul Lovegan.ro

Numarul de participanti este de minim 10 maxim 20 persoane pe modul,(4 intalniri).
Locurile sunt limitate va rugam confirmati prin achitarea in avans a minim 50% din valoarea cursului.

Costurile de participare sunt 450 lei/persoana, includ suport scris, necesarul de ingrediente pentru toate preparatele care se vor lucra si care vor fi degustate, mancate si chiar luate acasa dupa caz.Taxa pentru curs se va achita integral la prima intalnire pentru a putea avea fondurile necesare achizitionarii ingredientelor in vederea prepararii.

Este necesar sa aveti un cutit de bucatarie personal ideal din material ceramic, un suflet si o minte deschisa si bucurie.

Va asteptam cu drag.

Pentru confirmarea locului este necesara achitarea in avans a taxei de curs sau cel putin 50% din valoarea ei , restul fiind achitat in prima intalnire a cursului.

Detalii cont
Bugnariu-Nicolae Alexandru
RO09RNCB0671045781830001

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu