luni, 27 august 2012
Proaspat racoros si inca varatic.....Mandalicios de aromat
Sa te joci cu gusturile e similar cu a te juca pe panza cu pensula si culori. Fara exagerare nici o diferenta,
de fapt opera de arta a bucatariei e si mai valoroasa prin impermanenta si mai ales prin o atat de intima relatie cu cel care pe drept cuvant in acest caz se numeste "consumator de arta".
Si nu mancati orice.... mancati MANDALE! poate suna ciudat ce sa caute mandalele in bucatarie si mai ales cum sa le mananc haaaa.....dar esenta mandaleleor nu sta in desen nici in imagine acestea sunt doar fotografi de moment a ceva ce se metamorfozeaza , pentru mine sunt CADAVRE aceste imagini efectiv CADAVRE care trebuiesc ingropate in efemeritate!
Acum ganditi-va la o mancare indiferent care , dar care v-a impresionat intr-atat incat nu puteti uita combinatia de gusturi acolo in acea senzatie este nimimc altceva decat poarta catre fortele care la un anumit moment s-au reunit in acea combinatie pentru a va da posibilitatea sa explorati infinita lor posibilitate de manifestare.
Vreti sa intelegeti bucataria apropiativa de fortele din spatele ingredienteleor. Vreti as intelegeti si sa cunoasteti Mandalele...apropiatitva de aceleasi forte dar cu un alt fel de privire. Pentru bucatarie, ochii trebuie sa moara, pentru Mandale trebuie sa devina doar unelete si sa nu va blocati in forma sau culoare.
O Castraveciada mentolata e ce vedeti mai sus! Si este racoritoatre proaspata si unica la gust....parca limonada clasica si-a cam facut hatarul pe la noi si e nevoie sa vedem ce mai putem incerca nou, asa ca luati:
4 -5 castraveti ( romanesti va rog) facuti suc
1 legatura de menta
4 lime ( stoarsa zeama de la ele)
le amestecati in blender si puneti gheata la sfarsit!
Racorire gustoasa!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu