luni, 18 februarie 2013

Calatorului ii sade bine pe drum...

Toate calatoriile incep cu primul pas...pas care deschide neasteptate si nebanuite carari si aduce foarte multe daruri. In drumul meu pornit  am pasit in urma cu ceva vreme pe cararea Omrei...de fapt am poposit sa fiu cinstit la umbra sa racoritoare intr-o zi fierbinte de sfarsit de august...



M-am bucurat sa gasesc ceva cu adevarat unic si crud, proaspat iesit din maini si vointa...si-am poposit iata, cale de 2 anotimpuri....toamna tarzie si iarna grea...si am pus la cale multe trebi la focurile sobelor sale, m-am bucurat si am plans alaturi de oameni care dincolo de a imi fi gazde mi-au devenit prieteni.
Te simti acasa acolo unde poti sa fii tu asa cum esti, intreg cu bune si cu rele, cu realizarile si esecurile tale, intelese intr-atat incat sa poata sa serveasca ca sprijin pentru cei ce inca n-au ajuns sa cada si sa se juleasca ca si tine.

Omra mi-a oferit o posibilitate, o sansa sa dezvolt ceva pe care sa-l pun sub umbra unui inalt ideal, posibilitatea sa construiesc o Bucatarie care sa slujeasca acestui Ideal, LIBERTATEA.
Oamenii liberi sunt oamenii care cunosc, se cunosc si sunt responsabili pentur ceea ce fac cu ceea ce cunosc si cu ei insisi...sa ajungem liberi e un drum lung si plin de o gramada de incercari pentru a putea sa devina libertatea, nu o expresie a "Bunului Meu Plac" subiectiv si needucat, ci o expresie a intregii mele fiinte asa cum este ea.
Din Libertate am poposit, in Libertate am stat, si iata ca din Libertate azi ma indrept din nou spre drum.


Am gasit oameni calzi, oameni plin , oameni vii, dedicati, oameni care cred in ceva comun nu intr-un mod dogmatic ci pentru ca asa se educa sa fie, pentru ca schimba ceea ce  vor sa fie altfel in casa lor.

Au fost multe si pline intamplari toate cu darurile lor si cu invatatura lor, contrariile dintre noi au fost motoarele care completandu-se au dus spre crestere si dezvoltarea de noi si noi impulsuri si fapte.

Pasi mei alaturi de Omra s-au sfarsit si iata acum pornesc din nou la drum....calatorului ii sade bine pe drum...dar nu vreau sa plec fara a rosti din toata inima MULTUMESC!


...Multumesc Mihaela Stanca, iti apreciez sensibilitatea si forta deopotriva si te indemn sa asculti mai mult si sa iti cladesti o incredere reala in ceea ce esti.
...Multumesc Bobita( Aurel Mucenicu) iti apreciez deschiderea, sufletul cald si perceptiile fine, te indemn la mai multa structura si la mai multa impamantare pe care sa se poata fructifica roadele deschiderii tale.
...Multumesc Eugen, iti apreciez sarguinta si dedicatia, simplitatea si perfectionismul, te indemn la mai multa deschidere, la cunoastere si la discretie.
...Multumesc Jeni, iti apreciez voiosia bucuria si etuziasmul, deshiderea si capacitatea de a media si remedia situatiile intre oameni si lucruri,te indemn la mai multa fermitate.
...Multumesc Oana, iti apreciez spiritul atent si critic, profunzimea si claritatea, te indemn la mai mult curaj sa afirmi ceea ce esti.
...Multumesc Alina, ( RastaGrany), iti apreciez sinceritatea si libertatea, te indemn sa oferi ceea ce vrei sa primesti.

Ma simt onorat si foarte recunoscator pentru tot ceea ce voi la randul vostru mi-ati oferit.Va spun ramaneti cu bine si ne mai vedem.

Acestea fiind infaptuite va multumesc voua tuturor celor care m-ati urmat la Omra si care acolo ati descoperit sau m-ati descoperit intr-o noua ipostaza.

Calatoria mea nu se incheie, ea abia incepe, deja in departare ma cheama o alta casa....o casa inca ne construita, o casa a visurilor, o casa care de aceasta data va fi nu doar un loc de popas ci casa in care eu ma voi aseza...o construim....si la momentul potrivit va suna si va fi precum cea din melodia de mai jos.


Un comentariu:

  1. Si noi iti Multumim draga Alexandru ca ai fost alaturi de noi cu bune cu rele si asa am constientizat bunele si relele noastre. Drum presarat cu flori in continuare! :)

    RăspundețiȘtergere