marți, 13 noiembrie 2012

Duminici...cu bucatarit crud


 In data de 4 noiembrie asa cu cativa dornici de indrumare prin ale bucatariei am facut primii pasi in hrana cruda si iata au aratat lucrurile cam asa...




....Si deja se  facu si a doua noastra intalnire de curs....si ne-am mai inmultit nitel si am lucrat impreuna, asta dupa ce duminica trecuta am patruns in notiuni de mai multe feluri, am inceput sa vorbim cu faptele in duminica tocmai apusa....dupa o trecere in revista a elementelor discutate data trecuta, iata  acum am facut si am gustat....apa limpede de verdeturi si fructe dupa retete isihaste, lapte de seminte diverse , smoothie-uri variate , bauturi ayurvedice( lassi ) si am pregatit si 2 feluri de crackersi cruzi  pe care i-am pus la deshidratat si duminica asta care se apropie asa tiptil o sa-i gustam cu cele ce vor urma, pateuri, creme de avocado, supe si alte felurite mancaruri....
Atmosfera a fost plina cu de toate, doamne dornice sa cunoasca  care si-au testat si incercat papilele gustative trecandu-le prin variate experiente oferite de catre lucrul cu ingredientele proaspete....:)

Va las sa va delectati cu cateva imagini de la curs si trebuie sa va spun ca am fost acasa la ....OMRA...si va invit cu drag sa savurati o intreaga gama plina cu acorduri de gusturi menite sa va hraneasca si trupul si sufletul si spiritul.













Din ianuarie il reluam ....asa ca va astept la Omra, fie pentru un ceai, fie pentru un curs, fie pentru o simpla poveste...

Pofta sa va fie slujbasul nevoii.



8 comentarii:

  1. E un lucru de admirat ceea ce faci tu.Felicitarile mele pt inteligenta,dedicarea si talentul care te ajuta sa oferi si altora ceea ce stii tu!Suntem totusi norocosi ca inca mai exista astfel de oameni!;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Adevăratul talent, adevăratul geniu are o anumită simplitate care îl face mai puţin neliniştit, mai puţin agitat, mai puţin grăbit să se arate decât un fals talent, care este luat drept veritabil şi care nu e decât o ambiţie deşartă de a străluci, fără posibilităţi de reuşită.

    RăspundețiȘtergere
  3. :)))))....depinde de geniu....:))) Beethoven n-a fost deloc simplu si nici intr-un caz linistit...Picasso cu atat mai putin, Enescu a fost un tumult de trairi si zbuciumuri, Eminescu n-a fost un tacut visator ci un om energic care a incomodat, a provocat, a deranjat...depinde depinde depinde. Un geniu poate sa fie si un sfant, dar un sfant nu trebuie sa fie neaparat genial...:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu dragilor sunt doar un om care iubeste sa gateasca si sa cunoasca ce gateste si prin bucatarie( si nu numai ) lumea si pe sine, restul sunt doar pompoane indiferent cat ar fi de magulitoare sau de coboratoare:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca de Eminescu e vorba...hmmm ce om,oricum numai linistit nu!:))))Si un lucru foarte important care l-am invatat eu de la un om minunat e ca doar daca te iubesti pe tine poti iubi si lumea...nu prea merge una fara alta ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. si sa nu uitam ca pana la urma fiecare geniu e unic....de fapt asta e parerea mea :)))) ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. si inca ceva: cu tot respectul trebuie sa te contrazic cu faza cu "pompoanele"...intr-adevar daruirea are de-a face cu iubirea ta fata de ce te inconjoara, dar ca sa faci ceea ce faci tu iti trebuie in mod sigur atat inteligenta cat si talent!;P

    RăspundețiȘtergere