sâmbătă, 27 octombrie 2012

Chocolate....o arta veche...in mod nou

Chiar daca nu sunt un exagerat de mare iubitor de dulciuri,( imi plac mult nu ma intelegeti gresit, insa doar atunci cand simt efectiv nevoia de dulce), totusi apreciez o ciocolata buna...insa cum a ajunge la o ciocolata care dincolo de gust sa fie si pusa la o un loc prin amestec de ingrediente care sa nu implice o serie intreaga de aditivi care sa o faca sa fie intr-un anume fel, iata ca a devenit o arta mai putin cunoscuta papilelor noastre, daca nu ne preocupa efectiv ce contine fiecare patratel de ciocolata....si pentru ca iubesc sa mananc ceva care sa nu simt ca-mi atinge si alte cele in interior in afara de senzatia de satietate si eliberarea de endorfine pentru a ma simti bine si impacat.....am creat o ciocolata...a mea proprie ca sa nu mai fie nevoie sa fac compromisuri....



Drept pentru care iata amestecand la un loc unt de cacao, unt de cocos, miere si cacao cruda am obtinut o excelenta baza care poate apoi sa fie aromata si variata in nenumarate directii de gust, si pentru a nu lasa baza goala si virgina am ales sa o marit cu niste boabe de goji si am facut buchetul de nunta cu flori de sofran.....daca va intrebati cum e o astfel de casatorie si cat rezita ea sub presiunea gurii lumii.....tuluai....e compromis in sine conceptul de casatorie caci judecatoarea limba nu se mai satura sa intalneasca astfel de relatii sa le divorteze pentru a-si umple sala intreaga de judecat cu un adevarat concert de gusturi...

Curand o sa o gasiti la Omra si nu numai si ambalata pentru a putea sa vedeti cu ochii inchisi si cu simtul gustului treaz ce vreau sa spun.

2 comentarii: